Aanvraagformulier voor Visum van/naar België

Contactgegevens

Geef hier uw contactgegevens (van uw bedrijf) aan ons op.

Datum van uw vertrek en reisduur

Geef hier de datum van uw vertrek aan en de duur van uw reis zodat wij het visum correct kunnen aanvragen en op tijd kunnen realiseren.

Naam visumaanvrager(s)

Geef hier de naam en paspoortnummer van de gene op waarvoor het Visum(visa) wordt aangevraagd. Als u meerdere namen wilt opgeven, scheid deze dan met eenkomma (,). Voorbeeld: Jan Willemsen N724545454, Peter de Jong 45454845148, Angela van dam 51581845518

Documenten aanleveren

Hier onder treft u een checklist aan van de documenten die vereist zijn voor de aanvraag van uw visum. Check de documenten aan die u via naar ons heeft verstuurd. Stuur deze documenten op naar info@embassy-express.com en geef deze mail de volgende titel: Visumaanvraag – Referentie (deze referentie heeft u hierboven aangegeven).

Maak hier de keuze hoe u uw documenten wilt versturen en ontvangen. Wij hebben de originele documenten nodig U kunt ervoor kiezen de documenten via de post, getekend of via DHL te versturen en laten bezorgen. Ook kunt u ervoor kiezen de documenten door Embassy Express op te laten halen en te laten bezorgen.